Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Els Book Hunters

Canal de booktube en català

  • 11
    Mecenes

Sobre les beques de creació de l'Aixeta

Benvolgudes, benvolguts,
Fem aquesta comunicació per explicar-vos que ens hem apuntat al concurs de les beques de creació de l'Aixeta. Són unes dotacions econòmiques que la plataforma de micromecenatge organitza cada any amb la voluntat d'ajudar i fomentar la creació en català. Per optar a alguna de les beques cal complir uns quants requisits, és clar. D'ara fins el 30 de gener de 2024 s'ha d'assolir un nombre de nous mecenes i fer 10 publicacions a la plataforma. Treballar per aconseguir aquests requisits també és una manera de créixer.

Els Book Hunters som un projecte de creació de continguts digitals al voltant del món del llibre, íntegrament en català. Actualment estem en la majoria de xarxes socials fent continguts específics, ens trobareu a Instagram, Youtube, TikTok, a Spotify amb dos podcasts, al nostre butlletí Substack i també a Twitter/X. Encara que us sembli mentida, no ens dediquem a això, ni més remotament. Els dos integrants del projecte, que fem tots els papers de l'auca, creatius i tècnics, (tret del podcast "Llegiu, que el món s'acaba!", que el fem amb dos companys més), som investigadors científics de formació i professió.

Vam obrir la pàgina a l'Aixeta perquè els nostres seguidors tinguin la possibilititat de fer aportacions econòmiques per ajudar-nos a millorar els nostres continguts, per la compra de material, desplaçaments i totes les despeses associades a la creació, ja que no comptem amb cap font d'ingressos regulars per l'activitat que fem. Tots els nostres continguts s'ofereixen de manera gratuïta, i som consicients que aportem poc a canvi d'un esforç econòmic. Però és que no tenim gaire més capacitat de fer més coses de les que ja fem.

Com a agraïment als nostres mecenes, a mode de recompensa, oferim tres vídeos exclusius a l'any tipus youtube (extres, a banda dels que ja fem habitualment en obert), la primícia d'un format de vídeo més curt que volem començar a fer a mode de càpsules, i mantenir-los informats abans que ningú de les nostres activitats. Això val per a qualsevol dels tres nivells de subscripció que tenim, de 2, 5 o 10€/mes, ja que com diem, les aportacions són més per donar suport que pel que s'obté a canvi.

El nostre més sincer agraïment als mecenes que ja tenim pel suport i per l'esforç que fan. Si us agrada el que fem, si ho passeu bé amb els nostres vídeos, iniciatives i ximpleries, us podeu unir a ells i ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte que fem amb tant afecte i ganes. Qualsevol aportació serà més que benvinguda. Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment que us calgui.

LAIA i SERGI